Bestuur van de Stichting

Het bestuur van de Stichting bestaat uit de volgende personen.

Voorzitter: dr. ir. Hans Stol

Secretaris: drs. Nico van Dord

Penningmeester: dhr. Piet van Wegen

De Stichting is niet gelieerd aan een of meerdere specifieke politieke partijen, zoals door sommige partijen wordt gesuggereerd.  De Stichting zal zichzelf opheffen, zodra de politiek zich er echt van bewust is dat de burgers en niet de raadsleden die op het pluche zitten  het voor het zeggen hebben in Noordwijk.

2 thoughts on “Bestuur van de Stichting

 1. Geacht bestuur,
  Wat een ongelofelijk tendentieuze advertentie in De Noordwijker van 8-6. Georganiseerde misdaad, duistere figuren, zwart maken, onbehoorlijk bestuur etc. Kom op heren, een beetje fatsoen graag!
  Integriteitsrapporten zijn per definitie vertrouwelijk. Immers, als er werkelijk reden tot zorg is, zal verder onderzoek door BING wellicht tot aanhoudingen leiden. Vroegtijdig lekken leidt dan tot verstoring. De uitkomsten dienen uiteraard, als de tijd daar is, in de Raad te worden besproken. Maar dit complot-geneuzel leidt nergens toe, anders dan polarisatie.
  Uw verdere “activiteiten” bekijkend, kom ik niet verder dan veel geschetter, maar weinig concrete wol, het zwart maken (!) van een politieke partij en veel ondernemerspraatjes.
  U kunt vast beter!

  1. Dag Rob
   Is het u al opgevallen dat naast de tientallen anderen ook PIN en de bestuursleden ervan op de beschreven wijze beschuldigd worden? PIN heeft in deze zaak kort geding bij rechter in den Haag ingetrokken omdat de Gemeente ook schuld heeft bekend. Zie ook publicaties Leidsche Courant en Weekendkrant.
   Voordat u een oordeel velt, is het goed om eerst de feiten te kennen.
   Dank voor uw reactie.
   Let ook op de ontwikkelingen rond de twijfelachtige uitkering van 6 ME aan een projectontwikkelaar en de feiten rond Zeewaardig.
   Bestuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *